Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen

Apr 29, 2019

Valentijn Driessen, Mike Verweij en Pim Sedee blikken vooruit op de Champions League-kraker van Ajax tegen Tottenham Hotspur.


Apr 23, 2019

Valentijn Driessen, Mike Verweij en Erik van Haren blikken in de Kick-Off podcast vooruit op de doordeweekse speelronde. Ook zetten ze hun vraagtekens bij het beleid van de KNVB bij het verplaatsen van een volledige speelronde, en bij de scheidsrechtersbenoemingen. 


Apr 17, 2019

In de voetbalpodcast van De Telegraaf blikken chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij vanuit Turijn samen met presentator Pim Sedee terug op een sensationele avond voor Ajax. De Amsterdammers plaatsten zich dinsdagavond ten koste van Juventus voor de halve finales van de Champions League. 


Apr 15, 2019

Ajax speelt dinsdagavond de return in de Champions League tegen Juventus. In Turijn blikken Valentijn Driessen en Mike Verweij vooruit op de wedstrijd.


Apr 9, 2019

In de voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf bespreken chef voetbal Valentijn Driessen en verslaggever Mike Verweij de laatste stand van zaken rond de Europese kraker tussen Ajax en Juventus.