Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen

Feb 25, 2020

In de voetbalpodcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld.


Feb 18, 2020

In de voetbalpodcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Kamran Ullah de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Met dit keer als speciale gast Mister Ajax Sjaak Swart.

Mister Ajax staat stil bij het overlijden van Barry Hulshoff, zijn vriend en voormalig...


Feb 11, 2020

In de podcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee elke dinsdag de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Allereerst gaat het over de dramatische avond van Bruno Varela. De Portugese doelman maakte maandag een ronduit belabberde indruk bij Jong...


Feb 7, 2020

In de nieuwste podcast Kick-off bespreekt presentator Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld.

Zo wil Bayern München na dit seizoen Sergiño Dest (19) overnemen van Ajax. Als de Duitse club in de buurt komt van de vraagprijs van 30 miljoen...