Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen

Jan 29, 2021

In weer een nieuwe podcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en Pim Sedee het laatste voetbalnieuws.

Het is onrustig bij Feyenoord. Al voor de wedstrijd tegen SC Heerenveen (3-0 nederlaag) sprak een spelersdelegatie met trainer Dick Advocaat, die vaak kritiek uit op zijn...


Jan 22, 2021

De topwedstrijd Feyenoord - AZ staat dit weekeinde op het programma. Er wordt vaak positief gesproken over de resultaten van AZ, en negatiever over die van Feyenoord. Maar welke club presteerde nou beter de laatste jaren? Het komt in de podcast aan bod.

Ook gaat het over Ryan Gravenberch hij wordt door alle grote clubs...


Jan 15, 2021

In de nieuwste podcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-watcher Mike Verweij en presentator Pim Sedee de stand van zaken in de voetbalwereld. Met dit keer uitgebreid aandacht voor de Klassieker van zondag tussen Ajax en Feyenoord.


Jan 8, 2021

In de nieuwste podcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-watcher Mike Verweij en presentator Pim Sedee de stand van zaken in de voetbalwereld.

Natuurlijk gaat het over de kraker in de Eredivisie tussen Ajax en PSV. De Amsterdammers hebben zich versterkt met spits Sébastien Haller, die voor een...