Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen

Jun 28, 2021

In de nacht na de deceptie tegen Tsjechië analyseren chef voetbal Valentijn Driessen, Oranje-volger Mike Verweij en Pim Sedee de uitschakeling van het Nederlands elftal.

In een nieuwe aflevering van de podcast Kick-off Oranje is de kernvraag: wat ging er allemaal mis en hoe moet het verder met het Nederlands...


Jun 25, 2021

Weer een nieuwe kick-off Oranje met chef voetbal Valentijn Driessen, Nederlands elftal-watcher Mike Verweij en presentator Pim Sedee.

Uiteraard wordt er vooruit gekeken naar de achtste finale zondag in Boedapest om 18.00 uur: Nederland - Tsjechië. Daarvoor wordt ook Aad de Mos gebeld. Die is van mening dat Oranje dit...


Jun 22, 2021

Een dag na de zege van Oranje op Noord-Macedonië (3-0) blikt presentator Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Oranje-volger Mike Verweij terug op de groepsfase van het EK en vooruit op de achtste finale, zondag om 18.00 uur in het Hongaarse Boedapest.

Volgens Driessen en Verweij heeft PSV-aanvaller...


Jun 18, 2021

De dag na Nederland - Oostenrijk (2-0) alweer een nieuwe podcast Kick-off Oranje. De wedstrijd wordt uitgebreid geanalyseerd, en er wordt natuurlijk vooral vooruit gekeken naar de laatste poulewedstrijd en de achtste finale in Boedapest. 

Chef voetbal Valentijn Driessen, Oranje-volger Mike Verweij en presentator Pim...


Jun 14, 2021

Weer een nieuwe podcast Kick-off Oranje, waarin chef voetbal Valentijn Driessen, Nederlands elftal-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee het laatste EK-nieuws bespreken.

Uiteraard gaat het in Kick-off Oranje over het openingsduel van Oranje met Oekraïne (3-2). Chef voetbal Valentijn Driessen en Nederlands...