Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen

Aug 30, 2021

Vanaf nu is er naast vrijdag ook op maandag een uitzending van Kick-off, de voetbalpodcast van de Telegraaf. En wederom zijn chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee van de partij.

Uiteraard komen de opvallendste momenten van de afgelopen speelronde in de Eredivisie aan bod....


Aug 27, 2021

Natuurlijk wordt de selectie van het Nederlands elftal besproken. Daarin is ook plaats gemaakt voor Marten de Roon, terwijl hij momenteel geschorst is bij Atalanta Bergamo. ,,Als je zeker wilt zijn van je plekje, moet je meteen in de spelersraad,” aldus Mike Verweij.

De Ajax-watcher gaat in op alle transfergeruchten...


Aug 20, 2021

Na de eerste persconferentie van kersvers bondscoach Louis van Gaal kan het echte karwei als bondscoach beginnen. Volgens Driessen heeft van Gaal een selectie waarmee Oranje zich zonder al te veel problemen voor het WK in Qatar moet kunnen plaatsen.

Het wordt wel interessant voor welk systeem van Gaal gaat kiezen....


Aug 13, 2021

In de nieuwe Kick-off, de voetbalpodcast van De Telegraaf, bespreken chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij met presentator Kamran Ullah het laatste voetbalnieuws, met geregeld exclusieve nieuwtjes.

Volgens Ajax-trainer Erik ten Hag is Ajax nog nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe aanvallende...


Aug 6, 2021

In de nieuwe Kick-off, de voetbalpodcast van De Telegraaf, bespreken Ajax-watcher Mike Verweij en voetbalverslaggever Jeroen Kapteins met presentator Kamran Ullah het laatste voetbalnieuws, met geregeld exclusieve nieuwtjes.

De uitblinker bij de klinkende overwinning van Feyenoord op FC Luzern was Guus Til. Til heeft...