Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen

Sep 27, 2021

In de podcast Kick-off bespreekt Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij het laatste voetbalnieuws.

Uiteraard wordt er vooruitgekeken naar de Champions League-clash dinsdagavond (18.45 uur) in de Johan Cruijff Arena tegen Besiktas.

De vraag is wie er op ‘10’ moet staan: de van een...


Sep 24, 2021

Ronald Koeman staat onder immense druk als coach van FC Barcelona. De prestaties vallen tegen. Hoe lang blijft de clubleiding hem steunen? Met correspondent in Barcelona Robin Jongmans wordt de situatie besproken. „Voorzitter Juan Laporta is het vuurtje wel aan het opstoken”, constateert hij. 

Mike Verweij had een...


Sep 20, 2021

In weer een nieuwe podcast Kick-off blikt Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij terug op de 0-4 overwinning van Feyenoord bij PSV.

Het wisselbeleid van PSV-trainer Roger Schmidt leidt tot onbegrip. ,,Hij haalt alle automatismen er op deze manier uit,’’ stelt Driessen. Verweij:...


Sep 17, 2021

In de nieuwe podcast Kick-off reageert chef voetbal Valentijn Driessen uitgebreid op zijn Sébastien Haller-uitspraak, dat de spits niet goed genoeg zou zijn voor de Champions League. Vervolgens maakte Haller er vier tegen Sporting Portugal.

Presentator Pim Sedee blikt met Driessen en Ajax-volger Mike Verweij...


Sep 13, 2021

Weer een nieuwe podcast Kick-off, waarin chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee vooruitblikken op de Europese wedstrijden deze week.

Volgens Valentijn en Mike moet Sporting Portugal woensdag te verslaan zijn voor Ajax, en verdient Sébastien Haller een kans in de basis....