Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen

Oct 29, 2021

Zoals elke maandag en vrijdag, weer een nieuwe podcast Kick-off. Hierin bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij met Pim Sedee het laatste voetbalnieuws.

Er zijn ontwikkelingen rondom de mogelijke contractverlenging van Ryan Gravenberch bij Ajax. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft...


Oct 25, 2021

Na een spectaculair voetbalweekend weer een tjokvolle podcast Kick-off met chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee.

„PSV is niks opgeschoten met 16 maanden Roger Schmidt”, stelt Driessen, na de oorwassing tegen Ajax in de Johan Cruijff (5-0). Hoe moet het verder in...


Oct 22, 2021

Weer een nieuwe podcast Kick-off, waarin Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij het laatste voetbalnieuws bespreekt.

Nederlandse voetbalfans lopen de coëfficiënten polonaise, door de goede resultaten van de Nederlandse clubs in Europa. Iedereen won zijn confrontatie, behalve PSV...


Oct 19, 2021

Weer een nieuwe podcast Kick-off op de dag van de Champions League-kraker Ajax-Borussia Dortmund. Pim Sedee blikt met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij vooruit op de wedstrijd.

Het ziet er, volgens Verweij, naar uit dat coach Erik ten Hag kiest voor Steven Berghuis ’op 10’, en dus geen...


Oct 15, 2021

In weer een nieuwe podcast Kick-off blikt Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij vooruit op de negende speelronde in de Eredivisie en wordt het belangrijkste nieuws in de voetbalwereld besproken.

Naast de ideale opstelling van het Nederlands elftal, komen de topclubs weer uitgebreid...