Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen

Nov 29, 2021

Bij Pim, Valentijn en Mike is aangeschoven AZ-volger Theo Brinkman van het Noordhollands Dagblad. Want bij AZ loopt het momenteel niet bepaald lekker. Neemt de druk op trainer Pascal Jansen al toe in Alkmaar?

In België heeft RC-Genk trainer John van den Brom het moeilijk, zeker na de nederlaag tegen Club Brugge...


Nov 26, 2021

Uiteraard blikken Pim, Valentijn en Mike terug op wederom een succesvol weekje Europees voetbal voor de Nederlandse clubs. Vitesse stuntte in Frankrijk, Cyriel Dessers maakte weer een cruciale goal kort voor het eindsignaal en alle ploegen zouden zomaar ook na de winterstop in Europa actief kunnen zijn.

Valentijn en...


Nov 22, 2021

Wat te doen met al het geweld rond de voetbalstadions? Het wordt in de podcast besproken. Demissionair minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus oppert puntenaftrek voor clubs bij ongeregeldheden. Valentijn noemt het een onwerkbare oplossing.

Er komt weer een weekje Europees voetbal aan. Dat zou zomaar kunnen...


Nov 19, 2021

Weer een nieuwe voetbalpodcast Kick-off met Valentijn Driessen, Jeroen Kapteijns en Pim Sedee. Natuurlijk gaat het over het Nederlands elftal.

De WK-kwalificatie is binnen, maar gaat Oranje daar hoge ogen gooien? Driessen denkt van niet. Hij denkt wél dat bondscoach Louis van Gaal zal overstappen op het 5-3-2...


Nov 15, 2021

Weer een nieuwe voetbalpodcast Kick-off met chef voetbal Valentijn Driessen, oud-voetballer John van Loen en presentator Pim Sedee.
Van Loen is te gast om te praten over zijn nieuwe biografie: Over de rooie. De oud-voetballer van onder andere Ajax en Feyenoord vertelt over zijn bijzondere relatie met Louis van Gaal als...