Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen


Aug 6, 2021

In de nieuwe Kick-off, de voetbalpodcast van De Telegraaf, bespreken Ajax-watcher Mike Verweij en voetbalverslaggever Jeroen Kapteins met presentator Kamran Ullah het laatste voetbalnieuws, met geregeld exclusieve nieuwtjes.

De uitblinker bij de klinkende overwinning van Feyenoord op FC Luzern was Guus Til. Til heeft al 5 doelpunten op zijn naam staan dit seizoen, volgens Kapteins zou het zomaar kunnen dat Til hiermee de aandacht van Oranje op zich vestigt.

Voor PSV en Ajax staat de eerst clash zaterdag op het programma. Het zal de eerste krachtmeting zijn tussen de twee favorieten van de competitie. Volgens Verweij kan Ajax zich de favorietenrol aanmeten: „Ajax speelt thuis met fans, daarentegen moet PSV rekening houden met de aanstaande return voor de Champions League tegen FC Midtjylland.” Ook wordt er gebeld met scheidsrechter Björn Kuipers die na deze wedstrijd afscheid neemt van het profvoetbal.

Tot slot bespreken de heren welke ploeg de verrassing van het seizoen gaat worden en waarom het zo angstvallig stil is rond de topscoorder van het vorige seizoen Giakoumakis.