Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen


Oct 29, 2021

Zoals elke maandag en vrijdag, weer een nieuwe podcast Kick-off. Hierin bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij met Pim Sedee het laatste voetbalnieuws.

Er zijn ontwikkelingen rondom de mogelijke contractverlenging van Ryan Gravenberch bij Ajax. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft een belangrijke eis. Ook de situatie rondom doelman André Onana komt uitgebreid aan bod.

Verder gaat het uitgebreid over de onrust die sommige supporters van Feyenoord veroorzaken. Ze willen nu de dialoog met de clubleiding aangaan, kondigden ze in een brief aan.

Driessen denkt dat een gesprek met een vertegenwoordiging kan, maar stelt ook: „Het is stuitend hoe bepaalde supporters van Feyenoord zich opstellen.

Zou Ronald Koeman een beetje opgelucht zijn, nu het zenuwslopende avontuur bij FC Barcelona erop zit? Wellicht, denkt Driessen. „Maar hij zal vooral teleurgesteld zijn dat zijn missie bij zijn droomclub is mislukt.”

Veel andere onderwerpen komen uiteraard ook aan bod in de podcast Kick-off, die elke vrijdag live is te volgen op het Youtube-kanaal van Telesport.