Preview Mode Links will not work in preview mode

Kick-off met Valentijn Driessen


Jan 7, 2022

De voetbalpodcast Kick-off is alweer terug na een korte winterstop, omdat er zo veel voetbalnieuws is. Chef voetbal Valentijn Driessen, verslaggever Jeroen Kapteijns, Ajax-volger Mike Verweij en Pim Sedee bespreken alle ontwikkelingen.

Allereerst gaat het natuurlijk over de corona-onrust. Positief geteste Ajax-voetballers vlogen toch terug van Portugal naar Nederland. Terwijl dat niet volgens de regels is.

,,Ajax wordt vaak als arrogant gezien, en dat gaat hier ook wel op,’’ stelt Verweij. En Kapteijns: ,,Hier wordt door andere clubs die zich wel aan de regels houden vol verbazing naar gekeken.’’

Er is volop transfernieuws. Verweij vertelt over de laatste ontwikkelingen rondom Steven Bergwijn en ook Nicolas Tagliafico. En gaat Riechedly Bazoer naar Feyenoord, of toch naar PSV? Driessen: ,,Hij staat bekend als een lastige jongen, daarom ziet Roger Schmidt het niet zitten.’’

Verder komen de Nederlanders over de grens ook aan bod. Waar ligt de toekomst van Sven Botman, gaat Alfred Schreuder het goed doen bij Club Brugge, en is er veel te veel gevraagd van Frenkie de Jong?